072 - 2010 223
Wij zijn op zoek naar een fulltime HBO marketing / communicatie / ecommerce / programmeur stagiaire. Ga jij de uitdaging aan om iedereen onze boodschap te vertellen? Dan zoeken wij jou!

Groeien in je carrière?

stage lopen bij boozd

Als doel stellen wij onszelf om ieder jaar minimaal 1 (jong) talent te helpen met het ontwikkelen van zijn of haar kennis, ervaring en talenten. Wij doen dit in de vorm van van een (afstudeer-)stageplaats voor MBO en  HBO studenten.

Denk jij de student te zijn die past binnen een van onderstaande profielen? Stuur dan een reactie naar Marco (marco@boozd.nl) of bel ons op 072 - 2010 223.

Dé ontwikkelaar

Wil jij graag werkzaam zijn als programmeur van (web-)applicaties gemaakt in php of .Net? Realiseer jij je dat je al beschikt over de nodige kennis, maar ook dat er nog heel veel valt te leren? Zoek jij een omgeving waarin je kan programmeren van website tot webshop? Ons advies is: bel ons of stuur ons jouw motivatie!

Het helpt overigens enorm als je al beschikt over ervaring op het gebied van php, Javascript (oa. jQuery), css en bijvoorbeeld (my-)SQL.

Dé online marketeer

Weet jij hoe je online een bedrijf kan positioneren? Is zoekmachine optimalisatie en remarketing geen onbekende voor jou? Zie jij kansen in affiliate programma's of juist in artikel-management? Weet jij marktonderzoek te doen en in te zetten naar concrete (online) doelen? Hoog tijd om te bellen of om een email te sturen.

Heb jij al ervaring met CMS systemen, Google Analytics en/of Google Adwords? Dan heb je bij deze een streepje voor!

Dé designer

Heb jij het gevoel dat wanneer je een logo of huisstijl ziet, dat er altijd wel iets te verbeteren valt? Kan jij ontwerpen maken voor bijvoorbeeld websites en webshops die uniek zijn? Wil jij graag ervaring opdoen in het ontwerpen voor grote en kleine ondernemingen, formele en informele bedrijven en voor verschillende soorten media zoals websites en apps? Tip vanuit ons.. bel of mail even!

Het helpt overigens enorm als je al beschikt over ervaring op het gebied van Photoshop en Illustrator.

Dé ecomerce manager

Wil jij graag webshops naar een hoger plan trekken online met bijvoorbeeld SEO, goede productinformatie en de juiste (online) campagnes? Zie jij kansen in conversie verbetering op basis van de heatmaps en Google Analytics data en/of ga je hier graag mee A/B testen? Of wil jij in ieder geval graag ervaring opdoen in het ecommerce landschap voor grote en kleine ondernemingen? Dan is het verstandig om te bellen of te e-mailen.

Het helpt overigens enorm als je al beschikt over kennis van en ervaring op het gebied van online campagnes en Analytics.

En dan nog even dit . . .

Of je nu ontwikkelaar, designer of online marketeer wilt worden. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een minimaal vereiste. Zowel in verbale als schriftelijke communicatie.

Daarnaast is het beheersen van de Engelse taal erg handig. Veel informatie is in het Engels en wij gaan niet alles voor jou vertalen ;-)

sb-b erkend leerbedrijf

Wordt boozd jouw nieuwe stageplek?

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de stage-omgeving. Op het bedrijventerrein vlakbij het centrum van Alkmaar houden wij kantoor. Het kantoor is energie-neutraal en daar zijn wij trots op. Dat we duurzaam actief zijn zal dus geen verrassing zijn. Het team is enthousiast en naast hard werken is er ook tijd voor ontspanning, bijvoorbeeld door te Xboxen.

Kennis hebben we volop en delen we graag met elkaar door onderling met elkaar te sparren over onderwerpen waar we mee bezig zijn. En iedere 4 weken is het boozd-dag. Een dag waarop we actief zijn voor interne zaken, zoals de communicatie, marketing en eigen product(-ontwikkelingen).