072 - 2010 223

Groeien in je carrière

Stage lopen bij boozd

Lees meer

Stefan ten Wolde

Digital Marketeer (stage) bij boozd

Stuur een mail LinkedIn

afbeelding

Vertel eens iets over jezelf

Ik ben een echte allrounder op het gebied van online marketing. Van strategie tot realisatie, ik kan het allemaal, en ik sta in de startblokken om jou hierbij te ondersteunen. Momenteel volg ik de HBO bachelor studie Communicatie. Hierdoor beschik ik over kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en reclame.

afbeelding

Hoe ben je bij boozd terecht gekomen?

Op één van de manieren als hoe boozd klanten helpt gevonden te worden, via de zoekmachine! In Google typte ik simpelweg "online marketing stage in de buurt" in. boozd was de eerste die tevoorschijn kwam in de zoekresultaten. Eenmaal doorgeklikt spraken de cases, diensten en tone-of-voice mij het meest aan.

Nice to know

  1. Ruim 4 jaar ervaring
  2. Student aan de Hogeschool van Amsterdam
  3. Fanatiek in de sportschool
  4. Een échte allrounder

Wat zijn jouw taken bij boozd?

Tijdens de stage richt ik mij op het realiseren van online groei. Ik doe bijvoorbeeld onderzoek naar de online journey, zet een online strategie neer en zorg voor relevant verkeer en conversie. Hierbij werk ik met programma's als Google Ads en Spotler. Daarnaast zorg ik voor relevante content, zoals blogs en nieuwsberichten over online marketing.

Leren bij boozd? Als doel stellen wij onszelf om ieder jaar minimaal 1 (jong) talent te helpen met het ontwikkelen van zijn of haar kennis, ervaring en talenten. 

Bekijk de mogelijkheden