Hoe dan?

Kan jouw website of merk wel een boozd gebruiken? Dan wil je natuurlijk weten hoe wij dat doen. Dat vertellen we je graag, want heldere communicatie en duidelijke afspraken zijn belangrijke punten voor ons.

Lees verder

Wij gaan uit van jouw ambitie en zetten die om in acties die passen binnen jouw budget en tijdlijn. Dat doen we met teamwork, een duidelijk plan en de inzet van onze expertise.

Marco: Wij werken stapsgewijs, doelgericht en in goed overleg. Zo komen we tot het beste resultaat!

1. De Intake

We kijken wat jouw vertrekpunt is en waar je naar toe wilt. We bespreken bijvoorbeeld wat je campagnes jou nu brengen. Of hoe je webshop ervoor staat. We kijken wat jouw wensen zijn en hoe wij daar invulling aan kunnen geven.

Is het duidelijk wat je wilt bereiken? Dan maken wij het concreet in stap 3. Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan helpen wij je om dat helder te krijgen met ons ambitieplan.

2. Het ambitieplan

In dit op maat gemaakte plan brengen wij jouw startpunt, visie en de mogelijkheden in beeld. Als het plaatje compleet is, bepalen we samen wat je ambitie is en welke koers je gaat varen om daar te komen. In de volgende stap zetten we deze koers om in doelgerichte acties om jouw ambitie waar te maken.

3. Concreet maken

Wij kunnen alles maken, maar daar komt natuurlijk ook een planning en een budget bij kijken. We hangen een datum en een prijskaartje aan onze acties zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

Is ons enthousiasme overgeslagen en wil je met ons aan de slag? Dan gaan we ervoor! Denk dan niet dat je van ons af bent, wij blijven overleggen en terugkoppelen.

Kick off

We plannen het werk in, bepalen de deadlines en zetten ons team aan het werk. Een vers project zorgt altijd voor veel inspiratie!

Ontwerpen

Ontwerpen doen wij in fases. We starten met wireframes, prototyping of schetsen en werken uiteindelijk toe naar een definitief ontwerp. In elke fase realiseren wij meer concepten dan jij te zien krijgt. Alleen de beste leggen we aan je voor.

Ontwikkelen

Ontwikkelen doen wij in sprints. Met een sprint zoomen we in op een onderdeel binnen het project. Dat geeft ons de ruimte om samen keuzes te maken. Moet het iets sneller? Dan kunnen we functionaliteiten parkeren tot de volgende fase. Heb je extra’s? Dan integreren we die in de volgende sprint.

Lanceren

Alles klaar? Dan lanceren wij de boel. Altijd een leuk moment!

We zorgen voor optimalisatie in code en content, maken een verhuisplan en installeren tools die verbeteringen inzichtelijk maken.

Klaar … of niet?

Zeiden we dat je klaar was? Je bent nooit klaar. Het kan namelijk altijd beter! Of misschien niet beter.. maar wel doelgerichter.

Wij kunnen veel, maar we kunnen geen wonderen verrichten. Dus houden we goed in de gaten of onze acties wel leiden tot de doelen die we hebben gesteld. Als dat niet het geval is kijken we hoe het beter kan. Wij zijn namelijk nooit klaar, er valt altijd nog wel iets te verbeteren!

Contact

Samenwerken met boozd betekent samenwerken met een klein en krachtig team. Ons team is klein, maar onze ambities zijn groot. Wij houden van een persoonlijke aanpak, wij hebben passie voor ons werk en dagen onszelf graag uit om het maximale te bereiken.

Ben jij klaar om jouw ambities om te zetten in acties? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek.

Martijn: Een ambitie is het mooiste wat er is. Het is inspirerend, uitdagend, helpt je om keuzes te maken, kansen te grijpen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.