Wij zijn ambitieus

We spreken graag af. Of bel 072-2010 223.Het geven (of beter gezegd krijgen) van een boozd  betekent dat wij niet zomaar aan de slag gaan voor jou. Het betekent dat wij resultaatgericht te werk gaan aan jouw ambitie(s). Dat doen we met teamwork, een duidelijk plan en de inzet van onze expertises.

  • 1. Intake. We bespreken je huidige situatie, wensen, eisen en bovenal ambities.
  • 2. Op basis van de intake hebben wij een plan klaar om aan de slag te gaan.
  • 3. Let’s go! We gaan aan de slag met het plan. Vanaf nu ben jij #niettestoppen

Ben jij klaar om je ambities om te zetten naar acties? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek en maak kennis met de boozd die jou verder brengt. 

1. De intake

De intake bij boozd is een gericht overleg met ons team. Hierin bespreken we bijvoorbeeld wat je campagnes jou nu brengen. Wat je wil dat het brengt en wat het moet brengen. Of hoe je webshop ervoor staat. We vertellen wat de mogelijkheden zijn als je een nieuw merk tot leven wil brengen, je conversie wil verhogen en meer. We leggen je kaarten op tafel om je ambities in beeld te brengen.

2. Het plan

 

Het doel voor ons is om jouw ambities waar te maken. Ambities kunnen veranderen daarom is het ook zo belangrijk dat wij een flexibele organisatie hebben. Op basis van jouw intake gesprek maken we een plan dat in feite een handleiding is om je ambities waar te maken. Het werk dat wij nodig hebben om dat te bereiken offreren wij en bespreken wij met jou.

3. Aan de slag!

Als je samen gaat werken met boozd ga je aan de slag met een klein en krachtig team. We hebben dan wel een kleine naam, onze ambities zijn niet te stoppen. Wij houden van een persoonlijke aanpak, wij hebben passie voor ons werk en wij dagen onszelf graag uit om het maximale te bereiken.

Wij hopen dat ons enthousiasme om voor jou aan de slag te mogen over is gekomen en jij ervoor kiest om een afspraak te maken. Wij weten zeker dat, als je eenmaal kennis met ons maakt, jij niet  anders wil dan (een) boozd.